На Кіровоградщині громадян застерігають від порушень вимог пожежної безпеки в екосистемах

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Роз’яснювальну роботу на території Компаніївського району працівники поліції проводили разом із представниками територіального підрозділу ДСНС та лісового господарства.

Мета заходу – профілактика надзвичайних подій через підвищену пожежну небезпеку, внаслідок яких може знищуватися лісовий фонд, гинути тварини та люди.

Поліцейські нагадують: під час відпочинку «на природі» заборонено розпалювання вогнищ у непристосованих для цього місцях.
Необхідно суворо дотримуватися правил безпеки під час використання легкозаймистих сумішей. Не слід кидати недопалки від цигарок на суху траву, гілки тощо.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, необхідно негайно повідомляти про пригоду рятувальників за номером «101».

Пам’ятайте! Дотримання елементарних заходів безпеки, допоможе вам вберегти себе від неприємних наслідків, за якими може статися непоправне.

Нагадаємо, за порушення правил пожежної безпеки в природних екосистемах передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.
Порушникам загрожує різного розміру штраф, або позбавлення чи обмеження волі до 5 років. Якщо ж протиправні дії призвели до тяжких наслідків, термін покарання може сягнути – 10 років.

За матеріалами Компаніївського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області

       


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool