На Кіровоградщині громадян застерегли від необережності з вогнем

Січень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Від початку року вже десять жителів Кіровоградщини стали жертвами вогню, а пожежі у житловому секторі традиційно становлять більшу частину пожеж, що виникають на території області. 

У зв’язку з цим обласне Управління ДСНС закликає громадян поводитись з вогнем обережно: не палити у ліжку, стежити за справністю пічного опалення, груб, камінів, не використовувати несправне обладнання та не перевантажувати електромережу надмірною кількістю одночасно увімкнених приладів.

Як один з видів попереджувальної роботи, рятувальники продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлових секторів обласного центру та населених пунктів області, під час яких нагадують людям правила пожежної безпеки, надають консультативну допомогу та роздають листівки застерігаючого змісту.

25 січня інформаційно-роз’яснювальну роботу провели серед мешканців села Новопетрівка Кропивницького району.

Кіровоградщина, громадян застерегли, від необережності з вогнем

Кіровоградщина, громадян застерегли, від необережності з вогнем

Кіровоградщина, громадян застерегли, від необережності з вогнем

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool