На Кіровоградщині громадян закликали до обережності на льоду (ФОТО)

Січень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 662 | Коментарі: 0

Співробітники Управління ДСНС в області та районних підрозділів продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки на кризі.

24 січня фахівці Вільшанського та Новоукраїнського районних підрозділів У ДСНС в області поспілкувались з громадянами про безпеку на льоду.

Мешканцям райцентрів нагадали, за яких умов крига становить найбільшу небезпеку для життя, правила перебування на льоду однієї людини та групи людей, способи визначення безпечної товщини криги за її кольором, вказали місця, де найбільш небезпечно вудити рибу, нагадали прийоми домедичної допомоги постраждалим та вручили листівки із застереженнями. Любителям підлідного лову наголосили, що тільки вони самі несуть відповідальність за своє життя, тож потрібно добре зважити, чи варте таке ризиковане захоплення життя і здоров’я.

Окрему увагу працівники Служби порятунку приділили дітям, які під час розваг на замерзлих водоймах нерідко забувають про обережність та потрапляють у біду.

Кіровоградщина, громадян закликали до обережності, на льоду,

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool