На Кіровоградщині громадян попередили про високу пожежну небезпеку

Липень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Найближчими днями синоптики прогнозують посилення спеки по всій території України.

На Кіровоградщині зокрема очікується надзвичайно висока (5 класу) пожежна небезпека. Це, в свою чергу, в рази збільшує ймовірність виникнення пожеж, у тому числі й у житловому секторі.

Тож рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо обережного поводження з вогнем.
27 липня фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальну роботу в Долинському та Онуфріївському районах, під час якої попередили громадян про високу пожежну небезпеку та нагадали основні правила пожежної безпеки. Вогневі випадки спричиняє необережність людей з вогнем, у тому числі під час паління або спалювання сміття, через неправильне влаштування пічного опалення чи недотримання правил під час користування газовими та електроприладами. У теплий сезон частішають пожежі на відкритих територіях, тому громадян закликали не випалювати суху рослинність та бути обережними з вогнем поблизу лісових масивів та сільськогосподарських полів.

Найближчими днями синоптики прогнозують посилення спеки по всій території України.

Звернули увагу місцевих жителів і на небезпеку виявлення застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Їх нерідко знаходять жителі Кіровоградщини під час будівельних та господарських робіт. Тому потрібно не панікувати, а одразу повідомити про підозрілий предмет за номером «101» та у жодному разі не чіпати таку знахідку і дочекатися приїзду працівників поліції та Служби порятунку.

Рятувальники закликали мешканців райцентрів дбати про власний добробут і не допускати «червоного півня» до своєї оселі.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool