На Кіровоградщині грабіжник втік з телевізором в руках

Грудень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Раніше 35-річний чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. У даний час громадянину обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

До Світловодського відділу поліції наприкінці вересня звернулась жителька району з повідомленням про пограбування.

Жінка перебувала на першому поверсі будинку, піднявшись на другий, побачила відчинені двері до спальної кімнати, в якій виявила розкидані речі та відсутність телевізора. Як з’ясувалося, техніку зловмисник виніс, а потім знову повернувся до помешкання. Закриваючи двері, потерпіла помітила невідомого і схопила за комірець, але зловмисник відштовхнув господарку. Потім вибіг на балкон та стрибнув на сусідню дачну ділянку. Жінка кинулась за грабіжником, але він утік з належним їй телевізором.

«У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Під час санкціонованого обшуку в приміщені квартири чоловіка було виявлено наркотичний засіб – коноплю. Також правоохоронці встановили причетність громадянина до майже 10 фактів крадіжок майна, які він скоював із дачних будинків. Чужі речі у подальшому продавав жителям району. Частину викраденого поліцейські вилучили», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 186 (грабіж), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Особі загрожує до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool