На Кіровоградщині готуються до проведення весняного призову на строкову військову службу

Березень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Сьогодні на базі Кіровоградського обласного військового комісаріату проведено методичні збори з начальниками відділень комплектування районних (міських) військових комісаріатів області.

Під час зазначеного заходу були розглянуті окремі питання організації і проведення призову юнаків на строкову військову службу навесні 2018 року.

За повідомленням військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату полковника Ярослава Кучера планове завдання щодо призову юнаків на строкову військову службу протягом квітня-травня 2018 року для Кіровоградської області становить 690 осіб, зокрема, юнаки будуть призиватись для проходження служби у Збройних Силах України – 425 осіб, Державній прикордонній службі – 60 осіб, Національній гвардії України – 165 осіб та Державній спеціальній службі транспорту – 40 осіб.

Також під час заходу обговорено ефективні методи мотивації юнаків до проходження строкової військової служби, які запроваджено в окремих районах та містах Кіровоградської області спільно з місцевими органами влади.

Особливу увагу учасників зборів було акцентовано на недопущенні корупційних правопорушень під час проведення заходів призову та доведено міри відповідальності за вчинення таких злочинів відповідно до Кримінального кодексу України.

Завершуючи захід тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) - заступника військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Андрій Лисенко визначив присутнім завдання щодо якісної організації і проведення професійно-психологічного відбору і медичного обстеження призовників, а також проведення інформаційно-агітаційних заходів на місцях з метою залучення до проходження служби мотивованих, патріотично налаштованих громадян та побажав усім присутнім максимальної мобілізації внутрішніх ресурсів задля успішного виконання державного завдання.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат
                              


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool