На Кіровоградщині горіли три лазні (ФОТО)

Березень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 2097 | Коментарі: 0

Минула доба для кіровоградських пожежних ознаменувалась пожежею трьох лазень.

Увечері 26 березня та вночі 27 березня на території області стались 4 пожежі, 3 з них – у лазнях.

Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 22:11 від мешканця обласного центру про те, що по пров. Крилова сталась пожежа на території приватного домоволодіння. До місця пожежі оперативно прибули 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області. На момент прибуття рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 25 м² даху споруди. О 22:50 пожежу було локалізовано, а о 23:09 ліквідовано. Причину займання з’ясовують фахівці. Травмованих та загиблих не було.

О 04:10 27 березня до Служби порятунку «101» зателефонували з м.Помічної Добровеличківського району з повідомленням про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Набережній. По приїзду рятувальники встановили, що вогнем охоплено 11 м² лазні. До ліквідації пожежі від Добровеличківського державного пожежно-рятувального загону залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки, а також місцева пожежна команда села Піщаний Брід. О 04:25 пожежу було локалізовано, а о 04:50 ліквідовано. Причина займання наразі також встановлюється.

Немножко юмора: Новая Полиция Западной Украины Вечерний Квартал 26.03.2016

На Кіровоградщині горіли три лазні

На Кіровоградщині горіли три лазні

На Кіровоградщині горіли три лазні

Наступне повідомлення за телефоном «101» надійшло о 05:28. Займання у приміщенні лазні сталось по вул. Пирогова у м.Кіровограді. До ліквідації надзвичайної події залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області. На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено 24 м² покрівлі надвірної споруди. Вогнеборці о 05:43 локалізували пожежу та о 06:26 ліквідували. Що стало причиною загоряння, з’ясують експерти.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool