На Кіровоградщині горіла лазня (ФОТО)

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1568 | Коментарі: 0

Порушення господарями правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення спричинило пожежу покрівлі лазні та літньої кухні на території приватного домоволодіння в м. Мала Виска.

Господар зранку вирішив розтопити баньку. Попарився, помився та зайшов у будинок. Згодом, вийшовши на подвір’я, чоловік побачив дим, що підіймався з даху лазні. Спочатку спробував самотужки погасити полум’я та вчасно зрозумів, що не впорається. Викликав рятувальників, які й ліквідували пожежу та врятували від вогню господарчі споруди і житловий будинок.
Як з’ясувалося, займання сталося через необережність господарів, які не слідкували за цілісністю димоходу та зберігали на горищі біля нього всілякий легкозаймистий непотріб: старі речі, картонні коробки. Саме вони й спалахнули, спричинивши значні матеріальні збитки.
Нагадуємо користувачам пічного опалення, аби уникнути пожеж усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, мають бути заштукатурені й побілені, категорично забороняється сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети і матеріали. Дотримуйтеся вимог пожежної безпеки, бережіть себе!

На Кіровоградщині горіла лазня (ФОТО)
 

Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool