На Кіровоградщині головного бухгалтера притягнуто до відповідальності за корупцію

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1717 | Коментарі: 0

За протоколом прокуратури Новомиргородського району до адміністративної відповідальності притягнуто головного бухгалтера районного територіального медичного об’єднання «Новомиргородське» за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Зокрема, посадовець, у порушення вимог антикорупційного законодавства, сприяла у призначенні на посаду бухгалтера лікарні власної доньки, яка перебувала під її прямим керівництвом. Крім того, не повідомляючи керівництво установи про наявність конфлікту інтересів, сприяла у нарахуванні та виплаті донці надбавок до заробітної плати.
В результаті розгляду справи про адміністративне правопорушення, судом винесено постанову про притягнення вказаної особи до адміністративної відповідальності за ст.172-7 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

На Кіровоградщині у пенсіонерки викрали електровелосипед


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool