На Кіровоградщині голова ОДА відвідав компанію «Велта»

Січень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 4372 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь сьогодні, 31 січня, познайомився з роботою виробничо-комерційної компанії «Велта».

Під час зустрічі генеральний директор підприємства Андрій Бродський разом із виконавчим директором Юрієм Вольським показали Андрію Балоню роботу кар’єру та лабораторії.

«Компанія «Велта» займає 2% на світовому ринку титанової сировини. Безпосередньо для Кіровоградщини це один із найпотужніших інвесторів. У 2020 році підприємство розпочне будівництво гірничо-збагачувального комбінату в селі Лікарево на Новомиргородщині. Капітальні інвестиції на це складуть 30 млн. доларів», – розповів Андрій Балонь.

Виконавчий директор «Велти» Юрій Вольський відзначив, що у Новомиргородському районі компанія розпочала роботу в 2011 році. Саме тоді почав функціонувати діючий Бирзулівський гірничо-збагачувальний комбінат, де зараз працюють близько 500 осіб. Натомість розробка Лікарівського родовища дозволить створити ще майже 300 робочих місць.

Компанія займається і соціально-відповідальним бізнесом. У розвиток регіону за 10 років було вкладено понад 32,4 млн. гривень інвестицій. Зокрема йдеться про інфраструктурні та екологічні проєкти.

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь сьогодні, 31 січня, познайомився з роботою виробничо-комерційної компанії «Велта».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool