На Кіровоградщині фасували поп корн прямо з підлоги

Серпень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1643 | Коментарі: 0

В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками податкової міліції Кіровоградської області встановлено, що на окраїні м.Олександрія в орендованих складських приміщеннях місцева жителька влаштувала незаконне виробництво повітряної кукурудзи та рису, які готувались у чавунних, чорних від бруду та мазуту, так званих „пушках”. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Перше, що вразило і податківців і представників районної санепідемстанції – жахлива антисанітарія. Зерно кукурудзи та рису нагрівали звичайним газовим балоном та вистрілювали у протилежну стіну. Вдаряючись у стіну, зерно розкривалось та осипалось прямо на підлогу. Звідси робітники звичайним віником змітали, пакували у поліетиленові мішки і повітряну кукурудзу, і бруд, і навіть отруту для знищення гризунів.
За словами першого заступника голови – начальника УПМ ДПА у Кіровоградській області Андрія Роздайбіди олександрійська підприємниця облаштувала виробництво без відповідних дозволів, тим самим ухиляючись від оподаткування. Крім того, податковими міліціонерами встановлено факт використання не облікованої найманої праці 4 осіб.
Під час огляду приміщення виявлено та вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 200 тисяч гривень. Проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool