На Кіровоградщині електроопора зупинила водія дорогою додому

Листопад 06, 2018 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Вчора близько 15-ї години патрульні отримали виклик про те, що чоловік під час керування авто здійснив наїзд на електроопору. Подія відбулася в селі Суботці Знам'янського району.

На місці події патрульні виявили водія, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич пояснив, що дорогою додому втратив керування автівкою та скоїв наїзд на електроопору. Лише після цього, з його слів, він вжив алкогольні напої. Але це не відмінило провину водія.

За скоєння ДТП інспектори склали протокол за ст.124 КУпАП. Водій погодився пройти освідування на місці. Результат показав 2.36 проміле, що майже в 12 разів вище допустимої норми.

Через вживання водієм алкоголю після ДТП, але до проведення огляду з метою встановлення стану сп'яніння, інспектори склали протокол за ч.4 ст.130 КУпАП. За це правопорушення горе-керманичу загрожує накладення штрафу у розмірі 20 400 гривень або адмінарешт на строк 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool