На Кіровоградщині експортно-імпортні вантажі оформлюються за 65 хвилин

Червень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Як показали результати аналізу тривалості здійснення митних процедур кіровоградськими митниками Міндоходів, за чотири місяці поточного року середній час оформлення вантажів за митною декларацією склав 65 хвилин, що на 34% менше, ніж у відповідному періоді минулого року – 1 год. 38 хв.

Тривалість митного оформлення імпортних вантажів зменшилась на годину – з 3 год. 06 хв. до 2 г. 06 хв., а експортних – з 45 до 36 хвилин.

З набранням чинності Митним кодексом України, яким встановлено порядок проведення огляду товарів у результаті застосування системи управління ризиками, значно скоротилася й кількість таких митних оглядів. Це скорочення стало можливим завдяки митному контролю за товарами та транспортними засобами, яке проводиться, спираючись на базу аналізу ризиків та орієнтувань. Воно дозволяє, з одного боку, спростити процедуру митного оформлення, а з іншого – підвищити ефективність її проведення. У порівнянні з минулим роком зазначений показник за січень-квітень 2013 року зменшився на 87,2% та склав 1,2% від загальної кількості оформлених митних декларацій.
Міністерство доходів і зборів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool