На Кіровоградщині двох зловмисників викрито у нарузі над могилою

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Ними виявилися раніше судимі жителі Олександрійського району. Чоловіки пошкодили місце поховання заради металу. За вчинене їм може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Під час відпрацювання інспектором поліції одного з населених пунктів району до правоохоронця з повідомленням про злочин звернувся місцевий житель. Чоловік розповів про викрадення металевої конструкції з могили покійного родича на кладовищі.

У результаті вжитих заходів працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися раніше судимі за крадіжки місцеві жителі. З місця поховання злодії викрали частину секцій огорожі, виготовленої з металевих прутів. У даний час майно вилучено та повернуто власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool