На Кіровоградщині двох жителів області викрито у крадіжці добрив

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Мешканці одного з населених пунктів Олександрійського району викрали з господарського приміщення односельчанки 5 мішків селітри. За такі дії зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

15 січня до районного відділення поліції з заявою звернувся чоловік, який повідомив, що бачив, як двоє місцевих мешканців грузили до салону автомобіля мішки з селітрою.

- У ході проведення перевірки працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися жителі району, 21 та 24 років, один з яких раніше судимий за крадіжки. Із сінника сусідки поплічники викрали 5 мішків добрив. У даний час майно вилучено та повернуто власниці, - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool