На Кіровоградщині двоє зловмисників викрали майже півтори тонни насіння соняшника

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

На рахунку спільників 4 факти кримінальних правопорушень та ще одна невдала спроба, під час якої злодіїв і спіймали на місці злочину.

Загалом підозрювані викрали зі складу близько 1500 кг збіжжя на загальну суму майже 15 тисяч гривень. За вчинене їм загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

Зловмисниками виявилися двоє жителів Бобринецького району, 32 та 29 років. Крадіжки чоловіки скоювали вночі. Прибували до складського приміщення у населеному пункті на автомобілі, що належав одному з них. Відчинивши замок, проникали всередину, звідки виносили за раз по декілька сотень кілограмів насіння. У подальшому викрадене збували, отримані кошти витрачали на власні потреби.

«Поліцейські вийшли на слід зловмисників і спільно з власником складу та іншими місцевими мешканцями спіймали крадіїв, коли вони намагалися в черговий раз скоїти злочин. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Злодіям оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Вирішується питання про обрання особам міри запобіжного заходу», - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Старший зі спільників раніше був судимий за крадіжку.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool