На Кіровоградщині двоє злодіїв обікрали домоволодіння пенсіонера

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Ними виявилися жителі одного з сіл Олександрійського району, 36 та 42 років. За вчинене зловмисникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

2 січня під час проведення відпрацювання населеного пункту інспектором поліції, до правоохоронця звернувся 71-річний місцевий мешканець.

Чоловік повідомив, що у грудні 2015 року з території його домоволодіння було викрадено металеві запчастини до трактора.

У ході розслідування працівники поліції у скоєнні кримінального правопорушення викрили двох жителів району. Зловмисники проникли на чуже подвір’я, звідки викрали деталі до сільськогосподарського транспортного засобу, серед яких металеві листи для ресори, лапи та стойки на культиватор, брус, рейки на причіп. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами
Олександрійського районного відділення поліції
Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool