На Кіровоградщині двоє юнаків вбили власника будинку

Лютий 19, 2018 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

За попередніми даними, двоє юнаків, 18 та 17 років, із корисливих мотивів позбавили життя власника будинку. За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі або до довічного позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення з тілесними ушкодженнями без ознак життя 45-річного містянина. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою.

«У результаті проведення слідчо-розшукових заходів, працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Під час поквартирного обходу, правоохоронці виявили на одязі в одного з місцевих жителів сліди, схожі на кров. У подальшому юнак виказав і свого спільника.

Зловмисників було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України» - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Поліцейські встановили, що після вживання алкогольних напоїв двоє хлопців проходили повз один із будинків та з хуліганських мотивів почали бити у ньому вікна. Після чого зайшли в помешкання, де побачили власника. Непрохані гості нанесли чоловіку удари руками та ногами, а потім по черзі завдали йому ножових поранень, які виявилися для потерпілого несумісними з життям. Побачивши, що власник будинку не подає ознак життя, зловмисники розібрали піч та заволоділи металевими колісниками.

Ці речові докази поліцейські виявили у господарській будівлі за місцем проживання родичів одного зі зловмисників.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за п. 6, п. 12 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої статті.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool