На Кіровоградщині двоє односельчан позбавили життя знайомого

Лютий 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

З моменту скоєння злочину і аж до виявлення тіла потерпілого пройшло кілька місяців. Судово-медичними експертами було встановлено, що чоловік помер внаслідок численних травм.

Двоє односельчан, які позбавили життя знайомого, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

На жахливу знахідку натрапив житель одного з сіл Олександрівського району Кіровоградської області наприкінці лютого. Проходячи неподалік місцевого ставка, чоловік побачив тіло людини. На місце негайно викликали правоохоронців і оперативники взялися з’ясовувати особу небіжчика та обставини його смерті.

Потерпілим виявився 41-річний житель Черкаської області, що деякий час мешкав у Олександрівському районі. Раніше у нього була родина, однак через сімейні конфлікти подружжя розійшлося. Не маючи власної оселі, чоловік мешкав то в одних знайомих, то в інших.

Тож коли він зник, поряд не виявилося нікого з рідних, аби повідомити про це поліцейських.
«Пошуки тих, хто вкоротив життя людині, тривали недовго. У поле зору поліцейських потрапили двоє місцевих жителів, 19 та 21 року, один з яких вже мав судимість. Як з’ясувалося, саме в їх компанії чоловік і провів останній день свого життя. Перебуваючи у нетверезому стані, громадяни затіяли з ним сварку, яка закінчилася бійкою. Після того, як опонент впав і більше не зміг підвестися, зловмисники залишили його напризволяще, а відтак покинули помирати на безлюдній ділянці поряд зі ставком», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.

Через погодні умови односельці виявили тіло не відразу. Саме це давало віру кривдникам потерпілого в те, що скоєне ними зло може залишитися безкарним. Звістка про знахідку змусила їх почуватися вже не так спокійно. А от коли до підозрюваних прийшли поліцейські, обидва зрозуміли, що за вчинене доведеться відповідати не лише перед сумлінням, а й перед законом.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Обом підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool