На Кіровоградщині двоє хлопців вчинили розбійний напад

Травень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє жителів Олександрійського району, 17 та 19 років. Особи завдали потерпілій тілесних ушкоджень та заволоділи її майном. За такі дії їм може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.

До Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення жительки одного з сіл про те, що у вечірній час доби двоє невідомих осіб побили її, а потім забрали телефон, гроші і продукти харчування.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє односельців потерпілої. Зловмисники проникли до будинку заявниці через незачинені вхідні двері та сховалися в одній із кімнат. В цей час жінка зайшла до помешкання і лягла відпочивати.

У подальшому спільники завдали господині оселі тілесних ушкоджень, від яких вона знепритомніла. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, хлопці заволоділи її майном – мобільним телефоном, срібним ланцюжком, грошовими коштами. Після чого залишили місце вчинення кримінального правопорушення.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Молодшого зі зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно старшого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Частину викраденого майна поліцейські вилучили.

За матеріалами Олександрійського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool