На Кіровоградщині двоє чоловіків з масками на обличчях напали на жінку

Грудень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

Пригода сталося в одному з сіл Знам’янського району, що на Кіровоградщині.

Опівночі 72-річна бабуся почула, як тріщать вхідні двері. Слабкі завіси менше ніж за хвилину розлетілися вщент. За цей час жінка ледве встигла підвестися з ліжка. Далі до кімнати забігли двоє невідомих чоловіків з масками на обличчях.
Непрохані гості дуже швидко пояснили господині «мету гостин» і, завдаючи руками удари, почали вимагати гроші. Аби потерпіла не сумнівалася у «серйозності намірів», зловмисники погрожували слабкій і наляканій жінці застосувати «автомат», який один з нападників тримав у руках.
Незважаючи на драматизм ситуації, грошей в домоволодінні бабусі просто так і не знайшлося. Жінка днями лише мала отримати пенсію. Понишпоривши у хаті, зловмисники знайшли два не нових мобільних телефони, дещо з побутової техніки та кухонне приладдя, зварювальний апарат, що лежав у комірчині, після чого втекли.
Тільки на ранок, пересвідчившись у тому, що поблизу немає сторонніх, налякана пенсіонерка врешті вийшла з хати. Доньці потерпілої зателефонували сусіди, а вона вже й викликала на місце пригоди працівників міліції.
Встановити особи нападників та затримати їх досвідченим оперативникам управління карного розшуку УМВС та міськвідділу міліції вдалося надвечір того ж дня. Сховавши крадене у себе вдома, зловмисники після нічних пригод весь час були на очах у родичів і робили вигляд, що нічого не сталося. Та оперативники вже йшли «слідом».
Побачивши на порозі правоохоронців, 20-річний парубок як і його 26-річний товариш, деякий час прикидались, начебто взагалі не знають, про що мова. Виказав одного з підозрюваних… іграшковий автомат, залишений дорослим власником у кутку двору. Після цього на місці було виявлено й інші речові докази: маски для обличчя, побутову техніку та крадені мобільні телефони. Брехати було вже ні до чого.
– По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – За ці дії зловмисникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool