На Кіровоградщині дорожники влаштували дренажний шар на дорозі М-12

Травень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

На трасі М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка», що стане складовою «Маршруту єдності» за три святкові дні дорожники влаштували дренажний шар та продовжили фрезерування. Про це повідомила заступниця начальника Служби автомобільних доріг в області Жанна Петрович сьогодні, 11 травня.

«Під час святкових днів ми не припиняли ремонтних робіт. Зокрема, біля Новоархангельська, на ділянці дороги М-12, що стане складовою «Маршруту Єдності» М-30 «Стрий-Ізварине», ми продовжили фрезерування, влаштували шар органо-мінеральної суміші та дренажний шар по правому проїзду. На інших ділянках дороги теж проводяться земляні роботи та влаштування конструктиву. Звертаємося до водіїв, ремонт проводиться під відкритим рухом, тож час в дорозі може змінюватися через реверсний режим», - зазначила Жанна Петрович.

Вона додала, що у селі Куцеволівка дорожники ремонтують два мости на Н-08 «Бориспіль - Кременчук - Дніпро - Запоріжжя - Пологи - Маріуполь».

«На першому з них розпочали демонтаж покриття, перильного огородження та прогонових будов. На час робіт на споруді рух транспорту скерований по об'їзній дорозі, що знаходиться поруч з мостом. Незабаром розпочнемо розбирання сусіднього мосту на 294-му кілометрі», - додала заступниця начальника Служби автомобільних доріг в області.

Нагадаємо, дві траси, які проходять через Кіровоградщину – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка та М04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине об’єднають в одну – міжнародну М30. Ця дорога стане найкоротшим маршрутом, який з’єднає схід і захід України. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool