На Кіровоградщині допомогають водіям транспортних засобів

Січень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

6 січня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території Ульяновського району на 253-му кілометрі автошляху Київ-Одеса потребує допомоги водій вантажівки - автомобіль «Skania» з’їхав на засніжене узбіччя.

Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №26 Управління ДСНС в області відбуксирували фуру на проїжджу частину дороги.

Того ж дня підрозділом 21-ї державної пожежно-рятувальної частини було надано допомогу по буксируванню автомобіля «Меrsedes Vito», водій якого в’їхав в автобусну зупинку по вулиці Чернишевського у м. Гайворон. У результаті ДТП травмовано двох осіб.

Допомогу на автошляху надавали і бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Добровеличківка: водій автомобіля «Lada Granta» не міг самостійно виїхати з узбіччя дороги Кишинів-Полтава.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool