На Кіровоградщині до зведеного бюджету мобілізовано близько 6 млрд.грн

Січень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

В. о. начальника ГУ ДЕС. в області Сергій Тертичний проаналізував на апаратній нараді в ОДА стан виконання дохідної частини державного та місцевих бюджетів області у 2016 році.

Так, за минулий рік до зведеного бюджету мобілізовано близько 6 млрд.грн., що на 2,3 млрд.грн. більше, ніж у 2015 році.

- До загального фонду державного бюджету за 2016 рік надійшло 2,7 млрд.грн., що на 1,2 млрд.грн. більше минулорічного показника.

За словами Сергія Тертичного, вдалося забезпечити виконання доведених завдань по основних платежах та забезпечити значний приріст надходжень по податку на додану вартість (надходження склали 1,4млрд.грн., що майже на 900 млн.грн., ніж минулого року), податку на доходи фізичних осіб (надходження склали 606,1млн.грн., що на 200 млн.грн. більше), військовому збору (надходження склали 192,7млн.грн., що на 33,3млн.грн. більше) та по податку на прибуток (надходження склали 267,5млн.грн., що на 117 більше).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool