На Кіровоградщині до смерті забили пенсіонера

Січень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1420 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, конфлікт, що закінчився трагедією, стався після того, як 60-річний потерпілий заступився за свого песика.

Нетверезий молодик спочатку ногами відлупцював собаку, після чого до смерті побив і його господаря. Не приходячи до тями, пенсіонер помер в реанімаційному відділенні районної лікарні. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
Повідомлення про те, що до медичного закладу у важкому стані доправлено місцевого жителя надійшло до Долинського районного відділу міліції рано-вранці. Непритомного чоловіка знайшли на одній з вулиць місцеві жителі. У потерпілого було травмоване обличчя, а поряд, без зупину скавчав і тим самим кликав людей на допомогу його песик.
До порятунку життя людини долучилися фахівці районної лікарні, але, зважаючи на тяжкі травми, чоловік помер так і не прийшовши до тями.
Працівники Управління карного розшуку та Долинського районного відділу УМВС України в Кіровоградській області взялися до пошуків кривдників пенсіонера. Завдяки напруженій роботі встановити особу та затримати зловмисника досвідченим оперативникам вдалося вже за кілька днів. Ним виявився 26-річний місцевий житель.
Зранку, коли сталася трагедія, підозрюваний повертався додому після відпочинку в розважальному закладі. На одній з вулиць він зустрів пенсіонера, який вигулював домашнього улюбленця. Побачивши, що до господаря швидко наближається незнайомець, пес відреагував гучним гавкотом, що страшенно розлютило перехожого.
Молодик щосили взявся бити тварину ногами. Жалісливе скавчання та стогін чотирилапого друга змусило чоловіка прийти йому на допомогу.
Словесної перепалки між потерпілим і підозрюваним майже не було. Молодик відразу почав наносити удари, а коли пенсіонер впав на землю, просто лишив його помирати на дорозі.
Після пригоди зловмисник таки дістався домівки, перевдягнувся в чистий одяг та ліг спати, а вже наступного дня навіть і думати не став про те, що сталося напередодні. Він був упевнений, що залишився ніким непоміченим, а отже сам повірив у свою безкарність. Візит оперативників виявився для чоловіка справжньою несподіванкою, а великою прикрістю стали вилучені речові докази.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», - розповідає начальник Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Коцар. - За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Трагедію, що сталася з їх сусідом, мешканці будинку й досі переповідають зі сльозами на очах. Про те, що був він чоловіком ввічливим і добрим – говорить кожен. Нагадуванням про пенсіонера для усіх лишився його улюбленець – чорно-білий песик, який весь час чекає, коли господар повернеться додому.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool