На Кіровоградщині до помешкання жінки проникли злочинці та заволоділи майном

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

До відділу поліції повідомлення про злочин надійшло від 40-річної місцевої жительки. До помешкання жінки проникли невідомі особи та заволоділи її грошима і майном. У результаті вжитих заходів поліцейські затримали грабіжників «за гарячими слідами».

За інформацією правоохоронців, чоловіки відкрито заволоділи грошовими коштами у сумі 10000 гривень і двома мобільними телефонами місцевої мешканки.

«На пошуки зловмисників, які скоїли грабіж, були задіяні всі наряди, що працюють у місті. Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції встановили осіб, причетних до кримінального правопорушення. Ними виявилися місцеві мешканці, 33 та 20 років.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool