На Кіровоградщині до бюджетів усіх рівнів від продажу земельних ділянок надійшло понад 2,3 млн гривень

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування в Кіровоградській області у 2017 році продано 6 земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна загальною площею 0,298 га на суму 442,109 тис. гривень.

Окрім цього, на Кіровоградщині проведено 5 земельних торгів у формі аукціону, на яких органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування продано право оренди 4 земельних ділянок загальною площею 72,9 гектара, загальна ціна продажу їх річної орендної плати складає майже 70 тис. гривень, та 1 земельну ділянку комунальної власності площею 4,0 га, ціна продажу – 1,6 млн гривень.

Державними органами приватизації Кіровоградської області продано одну земельну ділянку, на якій розташовано об'єкти державної власності площею 0,2874 гектара. Ціна продажу складає майже 82,2 тис. гривень.

Фактично з початку 2017 року до місцевих бюджетів Кіровоградщини від продажу земельних ділянок (з урахуванням розстроченого платежу) і прав на земельні ділянки надійшли кошти в сумі понад 2,3 млн гривень.


Довідково

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ ТА КАДАСТРУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool