На Кіровоградщині до будинку жінки проник зловмисник та здійснив на неї напад

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився раніше судимий 35-річний житель міста Новомиргород. Чоловік, погрожуючи потерпілій ножем, заволодів її майном. За вчинене особі загрожує покарання – до 12 років позбавлення волі.

«Із заявою про злочин до Новомиргородського відділення поліції звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що ввечері до будинку проник невідомий громадянин та здійснив на неї напад. Погрожуючи ножем, чоловік заволодів особистими речами потерпілої та зник із помешкання.
Працівники поліції відразу виїхали на місце пригоди та за «гарячими слідами» викрили правопорушника. Ним виявився неодноразово судимий за інші злочини місцевий житель», - розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Станіслав Іщенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

У даний час зловмиснику пред’явлено підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool