На Кіровоградщині до 7 років позбавлення волі засуджено колишнього працівника прокуратури

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Завершено судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього працівника прокуратури у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинув неповнолітній.

Незважаючи на те, що обвинувачений намагався уникнути відповідальності та затягнути судовий розгляд кримінального провадження, завдяки послідовній та принциповій позиції державного обвинувача його вину доведено в повному обсязі.
Новомиргородським районним судом на основі досліджених доказів, зібраних слідчими прокуратури в ході досудового розслідування, колишнього працівника прокуратури визнано винним у тому, що він перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння вчинив наїзд на пішохода, 17-річного юнака, внаслідок чого останній загинув.
За ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) КК України обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Цивільний позов потерпілої сторони судом задоволено частково, засудженого зобов’язано виплатити родині загиблого юнака 150 тисяч гривень моральної шкоди.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool