На Кіровоградщині для школярів рятувальники провели акцію

Березень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

22 березня учні Петрівського НВО «ЗОШ I-III ст. – гімназія» та Маловисківської загальноосвітньої школи № 4 мали змогу краще зрозуміти важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності та дізнатись про деякі особливості роботи рятувальників під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Так, особовий склад 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове продемонстрував школярам принцип роботи пожежно-рятувального обладнання – гідравлічних ножиць, що використовуються для розрізання металевих конструкцій, наприклад, під час вивільнення потерпілих під час дорожньо-транспортної події із понівечених автомобілів.

Крім того, рятувальники розповіли школярам про роботу газодимозахисників у апаратах захисту органів дихання, а також дали змогу роздивитись пожежно-рятувальний автомобіль, який щодня вирушає за викликом для порятунку життя чи майна громадян. Була в дітей можливість відчути себе в ролі рятувальників, змагаючись у конкурсах «Бойовка» та «Протигаз».

Не менш насиченою була програма акції у м. Мала Виска: учні бачили виступ чергового караулу пожежної частини, почули розповіді рятувальників про будні пожежно-рятувальної служби, дізнались, як влаштований пожежний автомобіль тощо. Найбільше пожвавлення, звичайно, викликали серед дітей конкурси, під час яких можна було показати свою спритність, знання правил безпеки життєдіяльності та отримати призи.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool