На Кіровоградщині для школярів проводять заняття щодо правил безпеки в умовах воєнних дій

Квітень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

З учнями КЗ «Первозванівське НВО», що у Кропивницькому районі, фахівці Служби порятунку провели заняття щодо правил безпеки життєдіяльності

Зараз свої традиційні просвітницькі заходи рятувальники адаптують до нових реалій – війни з російськими агресорами. І знання про виживання в умовах воєнних дій – є найважливішими для наших дітей.

Діти мають знати види вибухонебезпечних предметів, сучасних чи застарілих, як діяти у випадку їх виявлення. Рятувальники наголошують, що, крім ворога у місцях бойових дій, активно працюють на тилових територіях диверсанти. Вони планують та здійснюють теракти. Тому слід чітко засвоїти правило – нічого не чіпати на вулиці, у транспорті, будь-де поза власною оселею.

Вибухівку можуть замаскувати під цілком невинні речі – іграшки, гаманці тощо. Крім того, діти мають дотримуватись інших правил безпеки та залишити ризиковані ігри в минулому. Зараз усі мають бути серйозними та відповідальними.

Психолог Служби порятунку навчила школярів дбати про своє психоемоційне здоров’я, застосовуючи різні цікаві та дієві методики.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool