На Кіровоградщині для школярів провели навчально-пізнавальний захід

Вересень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини впродовж усього року проводять із дітьми акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка має на меті долучити молоде покоління до безпечного та відповідального способу життя.

Так, 12 вересня такий навчально-пізнавальний захід відбувся у Володимирівській загальноосвітній школі I-III ступенів Петрівського району.

Дітям не було нудно від повчань – програма акції продумана таким чином, щоб важливі правила безпеки діти засвоїли мимохідь, під час веселих конкурсів та рухливих ігор. Активність школярів була на висоті, усі із задоволенням брали участь у запропонованих змаганнях.
Крім того, поспілкуватись із справжніми вогнеборцями, поміряти бойовий одяг, побачити спорядження рятувальника, техніку, спробувати загасити уявну пожежу за допомогою ручного ствола – цікаво кожному. Та головне – школярі загадали усі важливі правила безпеки життєдіяльності, які, можливо, забули за час канікул.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool