На Кіровоградщині для ПТУ у Бобринці придбають нову техніку

Квітень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Кіровоградській області цього року виділено субвенцію з Державного бюджету на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у розмірі 19 мільйонів 860 тисяч гривень.

На ці кошти буде придбано обладнання та техніку для створення на базі ПТУ № 32 у Бобринці навчально-практичного центру з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва". На це звернув увагу під час щопонеділкової апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

– Учні цього закладу матимуть можливість навчатися і отримувати відповідну освіту вже не на старій радянській техніці, що залишилася в наших ПТУ, а на сучасній, яку сьогодні використовують у сільському господарстві України, – підкреслив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації звернув увагу на те, що питання придбання відповідної техніки необхідно опрацювати з керівництвом училища, використовуючи досвід сільгоспвиробників.

– Треба залучити також місцеву громаду, органи місцевого самоврядування, щоб процедура закупівлі відбулася максимально прозоро, - зазначив голова облдержадміністрації. – Найважливіше, щоб ми придбали сучасну техніку, за допомогою якої діти отримуватимуть сучасну освіту – професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, яка сьогодні дуже затребувана на Кіровоградщині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool