На Кіровоградщині для працівників дільничних виборчих комісій проводять інструктажі

Липень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 568 | Коментарі: 0

11 липня інспектори Вільшанського районного сектора У ДСНС в області провели інструктаж для працівників виборчих дільниць району

у процесі якого нагадали правила пожежної безпеки під час підготовки та проведення виборів, зокрема порадили звернути увагу на наявність та стан евакуаційних виходів, інформаційних табличок і планів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, стан електромережі та справність електричних приладів, нагадали алгоритм дій у разі виникнення пожежі. Також співробітники Служби порятунку ознайомили присутніх з порядком дій у разі виявлення на виборчій дільниці підозрілих та вибухонебезпечних предметів або розливу ртуті.

Під час проведення інструктажу рятувальники вручили працівникам дільниць пам’ятки з питань пожежної та техногенної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool