На Кіровоградщині для поліцейських влаштували семінар із правових знань

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Захід відбувся 8 грудня у Голованівському відділі поліції за участі начальника відділу представництва місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергія Шеремета у рамках Всеукраїнського тижня права.

Семінар відбувся з метою поглиблення співпраці поліцейських із вище зазначеним центром, у тому числі щодо надання допомоги учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та внутрішньо переміщеним особам.

Питання, які розглядали упродовж заходу, також стосувалися підвищення загального рівня правової культури, удосконалення поліцейськими правових знань у частині реалізації та захисту прав і свобод громадян під час їх затримання та дотримання Порядку інформування центрів із надання безоплатної вторинної правової допомоги про такі випадки.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool