На Кіровоградщині для дітей влаштували «День безпеки дорожнього руху»

Серпень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

Працівники Знам’янського відділу поліції організували зустріч із вихованцями дитячого будинку сімейного типу, аби розповісти про правила поведінки на дорозі. Захід відбувся у рамках профілактичної операції «Літо».

Інспектори поліції зустрілися з дітьми у навчальному класі Товариства сприяння обороні України.

З юними гостями поліцейські спілкувалися про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. За допомогою спеціальних макетів працівники поліції наочно змоделювали ситуації, які відбуваються на дорогах міста та безпосередніми учасниками яких можуть бути як водії, так і пішоходи, а також розповіли, як правильно під час них поводитися.

Діти уважно слухали інспекторів, ставили запитання, які їх цікавили, та по закінченню заняття подякували правоохоронцям за запрошення.

Подібні заходи поліцейські проводять для неповнолітніх постійно, адже вони сприяють профілактиці дитячого травматизму, правовому вихованню підростаючого покоління, дисциплінованості учасників дорожнього руху, починаючи з юного віку.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool