На Кіровоградщині для дітей провели Єдиний урок

Травень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

В області тривають відповідні профілактичні заходи у рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху.

Сьогодні, 11 травня, у більшості навчально-виховних закладів регіону правоохоронці спільно з освітянами провели тематичний урок.

Зокрема, поліцейські управління превентивної діяльності ГУНП в області завітали до кропивницького навчально-виховного закладу І ступеню «Гармонія». В актовій залі закладу зібралися учні других класів початкової школи, аби ще раз повторити основні вимоги правил дорожнього руху для юних пішоходів та навчитися безпечної поведінки на дорозі.

Дітки серйозно сприйняли тему про основні знаки дорожнього руху, прослухали коротеньку інформацію про історію виникнення та застосування цих знаків у країнах світу. Поділилися власними знаннями та досвідом з цього питання.
Працівники поліції приготували для школярів відеоролики, на яких зафіксовані наслідки нехтування правилами дорожнього руху – фото та відео з місць скоєння дорожніх аварій, а також повчальні мультики та тематичні короткометражні стрічки. Діти уважно слухали настанови правоохоронців та з цікавістю переглядали відеоролики про правила поведінки на дорозі та наслідки необережності на проїжджій частині.

Поліцейські також звернули увагу слухачів на особливості участі у дорожньому русі у темну пору доби, адже саме пора сутінок приховує у собі чимало несподіванок та небезпек для маленьких пішоходів. Для того, щоб перехід дороги у такий час був безпечним, слід позначити себе за допомогою світловідбиваючих елементів.

Також поліцейські провели тематичну гру-вікторину на закріплення основних елементів безпечної поведінки на дорозі. Діти із захопленням гралися у правильні та неправильні відповіді на запитання гостей у погонах та змагалися один із одним на визначення кращого знавця дорожньої грамоти. Усі присутні маленькі слухачі гарно орієнтувалися у дорожній абетці.

Подібні зустрічі працівники поліції проводять для того, аби діти відчували себе безпечно на проїжджій частині дороги, знали основні Правила дорожнього руху та навчали інших.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool