На Кіровоградщині дівчина збиралася «звести рахунки» з життям

Листопад 12, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

21-річна жителька Дніпропетровщини приїхала в Долинський район, аби відвідати могилу свого брата. Після кладовища сестра попрямувала вулицями, від горя не тямлячи, куди йде. Новобудова мало не стала для неї шляхом в нікуди. Швидко прийняте рішення та миттєва реакція молодого правоохоронця врятували дівчині життя.

Пригода сталася минулої суботи на околиці міста Долинська. Мешканка сусідньої області після смерті родича так і не змогла змиритися з втратою. Взявши вихідний на роботі, вона вирішила навідати його могилу, та психологічне навантаження виявилося для неї занадто важким.
Про те, що поверхами недобудованої споруди блукає невідома особа до міліції телефоном повідомила жителька районного центру. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група.
- Коли я підійшов ближче до будинку, дівчина вже сиділа на даху дев᾿ятиповерхівки, – пригадує оперуповноважений карного розшуку Долинського РВ УМВС в області Андрій Цьома. – Витрачати час на роздуми не було коли. До того ж, громадянка не чула, що відбувається навколо неї, бо щось слухала через навушники. Зарюмсана і знервована, вона неначе чекала підтримки. Добре, що ми прийшли вчасно.
28-річний працівник міліції негайно відвів дівчину від прірви, вислухав та заспокоїв. Усвідомивши, наскільки важливим є для неї життя, мешканка Дніпропетровщини подякувала оперуповноваженому за порятунок та попрямувала на залізничний вокзал.
Як з’ясувалося, вдома її чекає матуся, яка могла б могла лишитися зовсім одна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool