На Кіровоградщині дітей та дорослих закликають бути обережними з вогнем

Травень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

Відомо, що лісову пожежу помічають тоді, коли вогонь охопив значну площу, тому потрібно прикладати максимум зусиль для попередження таких випадків. 

Задля цього впродовж пожежонебезпечного періоду працівники пожежно-рятувальної служби, Нацполіції і лісового та мисливського господарства проводять рейдові перевірки на території лісових масивів Кіровоградської області.

25 травня, напередодні Зелених свят та вихідних, таку рейдову перевірку було проведено у лісовому масиві поблизу смт Компаніївка. Учасники рейду розповіли відпочивальникам про те, до яких тяжких наслідків може призвести необережність людини з вогнем. Багаття, що тліє, недопалок чи сірник – це вже серйозна загроза для виникнення пожежі лісу, а відтак і знищених насаджень, або житла чи господарських споруд, які знаходяться поруч. Нагадуючи правила пожежної безпеки, рятувальники дбають про те, щоб до лісу могли прийти усі, хто побажає, при цьому не зашкодивши довкіллю. Працівники поліції під час рейду звернули увагу громадян на те, що спалювати рослинність забороняється законодавством, тому таке адміністративне правопорушення карається штрафом.

Шановні громадяни! Скоро розпочнеться літо, а отже вам неодмінно захочеться прийти до лісу на відпочинок. Ми покладаємось на ваше свідоме ставлення до особистої безпеки, відповідальність за збереження довкілля, знання правил пожежної безпеки та розуміння значення лісу для людини. Бережіть «зелені легені» планети.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool