На Кіровоградщині дирекції навчального закладу повернули викрадену оргтехніку

Червень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

30-річна жінка проникла на територію однієї з шкіл в Олександрійському районі, звідки викрала комп’ютерну техніку. За вчинене зловмисниці загрожує до шести років ув’язнення.

До чергової частини райвідділу надійшло повідомлення від директора школи одного з сіл про те, що з навчального закладу було скоєно крадіжку.
- У результаті розшукових заходів працівники міліції з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетна раніше судима 30-річна місцева мешканка. Жінка проникла до приміщення через вікно та викрала з одного класу монітор, клавіатуру і провідну мишку, а з іншого – системний блок, – повідомив т.в.о. начальника Олександрійського РВ УМВС в області Віталій Кравцов.
Жінка пояснила свій вчинок тим, що комп’ютер їй був необхідний для власного користування.
Викрадене майно правоохоронці вилучили та повернули директору навчального закладу.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool