На Кіровоградщині дільничні поглиблюють співпрацю з громадою

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 588 | Коментарі: 0

Про вжиття заходів у цьому напрямку йшлося на робочій зустрічі поліцейських із головами квартальних комітетів, що відбулася у міськвиконкомі. 

Участь у заході взяв начальник дільничних офіцерів поліції Кропивницького відділу Олег Петров.

На початку зустрічі Олег Вікторович розповів про результати роботи дільничних та про стан оперативної обстановки на території обласного центру.

Звернув увагу присутніх на найбільш актуальні питання, що хвилюють містян та стосуються протидії крадіжкам, незаконній торгівлі, вжиття заходів щодо ситуації, яка склалася з безпритульними тваринами.

«Аби вирішити нагальні проблеми, варто об’єднати наші зусилля та поглибити комунікацію для підтримання порядку на території міста», - зазначив Олег Петров.

Учасники наради також обговорили питання, що стосуються зокрема порушення тиші закладами торгівлі у нічний час, висловили пропозиції та побажання щодо подальшої співпраці, спрямованої на попередження вчинення кримінальних й адміністративних правопорушень на територіях обслуговування.

Підводячи підсумки зустрічі, працівники поліції надали присутнім контактні телефони дільничних офіцерів та пообіцяли надавати якісну правову допомогу населенню та оперативно реагувати на повідомлення громадян.

За матеріалами
Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool