На Кіровоградщині дільничні інспектори відвідують пенсіонерів за місцем проживання

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Правоохоронці застерігають людей похилого віку, оскільки любителі легкої наживи досить часто користуються їх беззахисністю та довірливістю. З метою попередження вчинення кримінальних правопорушень стосовно пенсіонерів «шерифи» проводять подвірний обхід осель, де мешкають самотні літні люди.

Під час зустрічей правоохоронці надають рекомендації щодо заходів особистої безпеки, правил поведінки з підозрілими особами, наголошують на тому, щоб пенсіонери не впускали до будинку сторонніх, не надавали будь-кому жодних документів. Адже довіряючи малознайомим особам, можна з легкістю потрапити на гачок шахраїв та віддати їм останні заощадження.
– Завдяки такому спілкуванню, громадяни мають змогу поділитись своїми проблемами, надати поради, отримати відповіді на питання, які їх турбують, та кваліфіковану консультацію, – розповідає начальник Онуфріївського РВ УМВС Ігор Чванько. – Крім того, літнім людям вручають візитки з інформацією про дні та місце особистого прийому громадян дільничним інспектором міліції, який обслуговує їх територію проживання, а також з контактними телефонами, за якими можна звернутися до правоохоронців у разі необхідності.
За матеріалами Онуфріївського РВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool