На Кіровоградщині державного виконавця зобов’язали діяти в рамках Закону

Грудень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Прокуратурою Новомиргородського району оскаржено до суду незаконні дії державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Новомиргородського районного управління юстиції.

Зокрема, посадовець, у порушення вимог Закону, не вживав заходів щодо виконання рішення суду про розірвання договорів оренди землі та повернення земельних ділянок, вартістю близько сто тисяч гривень у державну власність.
Новомиргородським районним судом скаргу прокурора задоволено.
В свою чергу, відділ Державної виконавчої служби звернувся до суду з апеляційною скаргою на вказане рішення. Проте, останній підтримав позицію органів прокуратури та у задоволенні зазначеної апеляційної скарги відмовив.
Отож, прокуратура, захищаючи інтереси держави, зобов’язала державного виконавця діяти в рамках закону та вжити всі встановлені заходи до повернення землі у державну власність.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool