На Кіровоградщині державними виконавцями стягнуто 13 586 грн. аліментів

Березень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

Наразі державними виконавцями відділів ДВС ГТУЮ у Кіровоградській області вже винесено 3 325 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України;

2 053 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві керувати транспортними засобами; 2 779 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві користування зброєю, пристроями для відстрілу патронів; 2 762 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання та складено 75 протоколів про вчинення боржниками адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 183-1 КУ пАП, з яких 56 вже направлено до суду
У зв’язку з отриманням протоколів про вчинення адміністративного правопорушення, боржниками по 7 виконавчим провадженням сплачено 95 790 грн.

Слід зазначити, що у зв’язку із застосуванням до боржників заходів, передбачених ст. 71 Закону України «Про виконавче провадження», а саме, встановлення тимчасових обмежень у праві виїзду за межі України, керувати транспортними засобами, користування зброєю, пристроями для відстрілу патронів, полювання та встановлення адміністративної відповідальності за несплату аліментів у вигляді суспільно корисних робіт боржниками сплачено аліменти в розмірі 2 690 436 грн.
Загалом протягом 2–х місяців поточного року державними виконавцями стягнуто 13 586 грн. аліментів на утримання 10 775 дітей.

Так, державними виконавцями Подільського відділу ДВС винесли постанови відносно двох кропивничан про обмеження їх у праві виїзду за кордон, полювання та керування автомобілем. У результаті після застосовування примусового впливу одному боржнику довелося сплатити 23 305 грн. на користь доньки, іншому – 41 219 грн. на користь сина.

Держаним виконавцем Компаніївського районного відділу ДВС винесено постанову про обмеження їх у праві виїзду за кордон, у зв’язку з чим, боржником сплачено 26 000 грн. заборгованості на утримання сина.

Державними виконавцями Кіровоградського районного відділу ДВС відносно боржників винесено постанови про обмеження їх у праві виїзду за кордон, полювання та керування автомобілем. У результаті після застосовування примусового впливу боржниками сплачено 208 340 грн. заборгованості зі сплати аліментів.
Загалом, на виконанні у відділах ДВС області перебуває 18 620 виконавчих документів про стягнення аліментів на утримання 23 022 дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool