На Кіровоградщині депутат міськради вимагав гроші з підприємниці (ФОТО)

Жовтень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

Депутата Світловодської міської ради, який незаконно втручався у діяльність місцевого бізнесу, затримала на хабарі Служба безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що депутат, який очолює одне із комунальних підприємств міста вимагав гроші від підприємниці, яка займається торгівлею промисловими товарами.

За тридцять п’ять тисяч гривень фігурант справи пропонував власниці бізнесу відновити у її магазині світло- і водопостачання, яке попередньо він безпідставно розпорядився від’єднати. Також за вказану суму депутат міськради обіцяв підприємниці в подальшому не створювати штучних перешкод у її комерційній діяльності.

Депутата Світловодської міської ради, який незаконно втручався у діяльність місцевого бізнесу, затримала на хабарі Служба безпеки України.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому приміщенні, очолюваного ним комунального підприємства після отримання всієї суми неправомірної вигоди.
У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших ймовірних фактів незаконної діяльності затриманого.

Викриття та затримання зловмисника проводилось спільно зі слідчими СУ ГУ НП в Кіровоградській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Пресгрупа Управління СБ України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool