На Кіровоградщині чоловіки в автівці перевозили наркотичну речовину

Червень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

На автодорозі «Кропивницький-Кривий Ріг», біля села Бережинка Кіровоградського району, поліцейські роти реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Шевроле Авео», під керуванням 33-річного водія. Також у транспортному засобі перебував 26-річний пасажир.

Під час спілкування поліцейські помітили, що чоловіки помітно нервують та намагаються уникнути бесіди. У процесі візуального поверхневого огляду правоохоронці побачили в автівці предмети невідомого походження, які викликали підозру. На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу найближчого відділення поліції, яка і виявила у салоні медичні шприци, ампули з рідиною, схожою на ліки «Димедрол», та пакетики з подрібненою рослиною, схожою на наркотичну. Чоловіки підтвердили, що це нарковмісні речовини, які вони придбали для власних потреб.

Усі предмети та речовини вилучено та направлено на дослідження, а інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool