На Кіровоградщині чоловіки дбайливо доглядали за посівами наркотичного зілля

Липень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

«Любителями» наркотичного зілля виявилися жителі Онуфріївського району. Чоловіки дбайливо доглядали за насадженнями, аби зібрати «урожай», та їх намірам завадили працівники поліції.

«У рамках проведення оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейські отримали інформацію, під час перевірки якої виявили та задокументували факти незаконного посіву коноплі загальною кількістю майже 70 рослин.

Двох жителів різних населених пунктів, 41 та 34 років, поліцейські викрили на місці вчинення кримінальних правопорушень. Чоловіки саме обробляли та поливали насадження, які приховали від сторонніх очей неподалік лісосмуги. Обоє зловмисників раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності», - розповів т.в.о. начальника Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального Кодексу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool