На Кіровоградщині чоловіка вбили пляшкою від спиртного

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 52-річного місцевого жителя.

 Чоловік підозрюється у скоєнні вбивства раніше судимого олександрійця.
До відділу міліції наприкінці січня надійшло повідомлення жительки районного центру про те, що, повернувшись додому, вона виявила у помешканні тіло свого 54-річного родича з ознаками насильницької смерті.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду трупа загиблого правоохоронці виявили численні травми голови, а у ротовій порожнині частину скляної пляшки.
За фактом умисного вбивства працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та розпочали досудове розслідування. У ході якого попередньо встановили, що вранці того дня до квартири потерпілого завітав його 52-річний знайомий. Між чоловіками виникла сварка. Підігрітий алкоголем гість кинувся на господаря помешкання з кулаками. Потім у хід пішла і пляшка від спиртного.
Коли потерпілий втратив свідомість, зловмисник прикидав його тіло різними речами і пішов геть. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці пригоди.
Як повідомив перший заступник начальника Олександрійського МВ УМВС в області Едуард Єфіменко, наразі підозрюваного у вбивстві затримано, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт. Санкцією ч. 1 ст. 115 КК України, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років.
Разом з тим, особу буде направлено на проходження відповідної експертизи, адже олександрієць перебуває на обліку у психіатричній лікарні.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool