На Кіровоградщині чоловіка обікрали прямо на вулиці

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Зловмисник заволодів гаманцем жителя Знам’янки, в якому було майже 8 тисяч гривень. За такі дії чоловік може потрапити за ґрати на строк до трьох років.

Пригода сталася ввечері на одній з вулиць райцентру. Помітивши у перехожого, який розраховувався за невелику покупку, гаманець з готівкою, молодий чоловік підійшов до нього та почав розмову, потім попросив цигарку, а в цей час викрав майже всю зарплатню з кишені неуважного знам’янчанина. Поговоривши ще кілька хвилин, зловмисник пішов геть.

Потерпілий, повернувшись додому, виявив зникнення грошей та на ранок вже звернувся за допомогою до правоохоронців. 37-річний місцевий житель розповів поліцейським про те, що підозрює у крадіжці свого випадкового знайомого та описав зовнішність молодика.
«Невдовзі оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного та його місцезнаходження, - розповідає начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. - Ним виявився 18-річний раніше судимий житель міста. Викрадені 7821 гривень він майже всі витратив на власні потреби».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool