На Кіровоградщині чоловік зробив смертельну помилку

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

За попередніми даними, житель Маловисківського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, помилково зайшов на територію чужого домоволодіння.

Потім посварився з господарем, який завдав йому кілька ударів. Через деякий час потерпілий від отриманих травм помер удома. За вчинене особі загрожує кримінальна відповідальність.

До відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста про те, що він виявив тіло місцевого жителя в його домоволодінні. У подальшому за результатами розтину стало відомо, що смерть чоловіка настала внаслідок травми голови.

«У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що чоловік мав намір відвідати товариша, який мешкає на одній з вулиць міста. Однак, помилково, через надмірну кількість вжитого алкоголю, зайшов до домоволодіння незнайомого чоловіка, де між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. У результаті господар наніс кілька ударів в обличчя «гостю», який упав на землю та отримав тілесні ушкодження. В подальшому потерпілий залишив чуже домоволодіння. Майже через два тижні від отриманої травми голови потерпілий помер.
У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами Маловисківського відділу
поліції кіровоградської області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool